Bestaande klant? Login

Nieuws

 

Wordt hier op de hoogte gehouden van de laatste RunningSmart nieuwtjes!

Interesse, of op zoek naar meer info? Vraag het aan één van onze coaches in jouw buurt!

Vind een coach  

Release RunningSmart v1.5

21.08.2012 20u09
We informeren jullie graag over alle ontwikkelingen en nieuwtjes in verband onze online-tool voor blessurepreventie en prestatieverbetering bij hardlopers.
RunningSmart v1.5

Zoals je al kon lezen in onze vorige nieuwsbrief wordt er tijdens deze zomermaanden hard gewerkt aan de vervolmaking van onze unieke online-tool!
Op de belangrijkste nieuwigheden en verbeteringen (anamnese en vragenlijst, individueel aangepaste loopschema’s voor runners, weergave van de resultaten en het oefenschema in pdf en uitbreiding van de oefeningendatabase) is het nog even wachten, maar een aantal nuttige aanpassingen en extra’s zetten we graag nu meteen al online. Zo zullen jullie bij een volgende login het volgende ontdekken:

- Uitbreiding van de demo-versie met een demo-runner:
In het dashboard van alle coaches die zich registreerden om de tool te kunnen ontdekken, werd een voorbeeld van een gescreende hardloper toegevoegd. Zo krijgt iedere nieuwe bezoeker meteen een duidelijk beeld van wat het eindresultaat van een screening kan zijn, mét een individueel (aanpasbaar) oefenprogramma.
Daarnaast blijft uiteraard de mogelijkheid bestaan om, met de gratis demo-credit, zelf een screening te gaan uitvoeren en een oefenprogramma te genereren. Neem even de tijd om een vriend, collega, partner, patiënt,… tot proefkonijn te promoveren. Het loont heus de moeite!

- Forgot your password?
Het overkomt ons allemaal wel eens, maar geen nood! Indien u ooit uw persoonlijk paswoord voor uw login zou vergeten (of is dit reeds gebeurd?!), dan kan u dit vanaf nu op eenvoudig verzoek via het login-scherm terug opvragen.

- Een aantal layout- en functionaliteitsverbeteringen:
Onder andere het automatisch opslaan van extra notities op de resultatenpagina en bepaalde tablet (bijv. iPad) optimalisaties.

“RunningSmart 2.0” is coming soon!Vorming RunningSmart-coaches :

Er wordt een extra vormingsdag georganiseerd! Om op de specifieke vragen van onze coaches vanuit hun verschillende achtergrond te kunnen antwoorden, wordt de vorming opgesplitst voor twee groepen.

Voor de aangekondigde vorming die zal plaatsvinden op donderdag 4 oktober (8.30-12.00) in het RunningSmart-center te Lennik, bestaat de doelgroep uit kinesitherapeuten en sportartsen.

Een tweede vorming wordt gepland op donderdag 11 oktober (8.30-12.00), eveneens in het RunningSmart-center te Lennik, en is gericht op personal coaches, masters in de lichamelijke opvoeding en atletiektrainers.

Het blijft trouwens voor iedereen die interesse heeft in de RunningSmart-tool de ideale gelegenheid om een uitgebreide live demonstratie mee te maken, en jezelf te komen overtuigen!

Voor RunningSmart-coaches is deze vorming gratis, voor alle andere deelnemers bedraagt het inschrijvingsgeld 50€ (excl. BTW). Vooraf inschrijven is verplicht: info@runningsmart.be of via de website.
(Het programma van de vormingsdag kan je hier terugvinden).