Bestaande klant? Login

Nieuws

 

Wordt hier op de hoogte gehouden van de laatste RunningSmart nieuwtjes!

Interesse, of op zoek naar meer info? Vraag het aan één van onze coaches in jouw buurt!

Vind een coach  

RS-Training & RS-Masterclass

07.02.2013 21u22

Meer en meer collega's hebben de weg naar RunningSmart gevonden en gebruiken onze online-tool voor blessurepreventie en prestatieverbetering in hun dagelijkse professionele activiteiten. Kinesitherapeuten, osteopaten, personal trainers, … allen erkennen zij de meerwaarde van een gestandaardiseerd en wetenschappelijk onderbouwd screeningsprotocol en maken handig gebruik van de gepersonaliseerde oefenschema’s die gegenereerd kunnen worden met onze software.

Gezien de stijgende interesse en het toetreden van verscheidene nieuwe RunningSmart-coaches staat er een nieuwe basisvorming gepland.
De volgende “RunningSmart Training” zal plaatsvinden op donderdag 28 maart 2013 in het RunningSmart Center te Lennik. In de voormiddag (8.30-12.30) plannen we een specifieke vorming voor de “RunningSmart Physio” (kinesitherapeuten, osteopaten, sportartsen), gevolgd door een namiddagvorming (14.00-18.00) voor de “RunningSmart Trainer” (personal trainers, licentiaten of masters lichamelijke opvoeding, sportcoaches, …).
Voor RunningSmart-Coaches (met licentie) is deze vorming gratis, andere deelnemers (kandidaat RunningSmart-coaches) zijn ook welkom maar voor hen bedraagt het inschrijvingsgeld 95€ (excl. btw).
Meer info en inschrijven via deze link.

We zijn ook verheugd om de eerste “RunningSmart Masterclass” te kunnen voorstellen.
Deze gespecialiseerde vorming kreeg als titel “Functional retraining weak links & Running analysis” en vindt plaats op donderdag 20 juni 2013, in het BLOSO-centrum Netepark teHerentals.
Meer info en inschrijven via deze link.
 
Wij hopen u op één van beide evenementen te mogen verwelkomen.