Bestaande klant? Login

Nieuws

 

Wordt hier op de hoogte gehouden van de laatste RunningSmart nieuwtjes!

Interesse, of op zoek naar meer info? Vraag het aan één van onze coaches in jouw buurt!

Vind een coach  

RS-Masterclass 20 juni

23.05.2013 20u32

Op donderdag 20 juni 2013 organiseert RunningSmart te Herentals (Bloso domein Netepark) zijn volgende vorming. In deze allereerste“Masterclass”, die in eerste instantie gericht is op onze actieve coaches, zullen we het hoofdzakelijk hebben over het trainen van de zwakke schakels vanuit een analytische naar een functionele oefenvorm. Daarnaast komen het afnemen van een looptechnische analyse, looptechnische bijsturingen en de keuze van een geschikte loopschoen aan bod.

We zullen van de gelegenheid ook gebruik maken om de uitbreiding van onze oefenbibliotheek aan je voor te stellen. We integreren heel wat functionele en looptechnische oefeningen in de database van “vrije oefeningen”. Dit maakt het mogelijk om een nog uitgebreider en specifieker oefenprogramma aan te bieden aan de hardlopers die je begeleidt.
Nieuw is ook de integratie van Redcord-oefeningen in onze database. Hiervoor werken we intensief samen met David Bombeke (Move2Improve, Beveren), die de meest geschikte oefeningen voor hardlopers heeft geselecteerd en uitgewerkt.

 
Deelnemen aan de Masterclass kan door je inschrijving te mailen naarinfo@runningsmart.be. Momenteel is de Masterclass volledig volgeboekt. U kan zich wel nog inschrijven op de wellicht. In het najaar gaan we wellicht deze Masterlclass nog eens herhalen. 
Alle praktische info over de Masterclass vind je hier.

Het RunningSmart-team
We see a better you!