Bestaande klant? Login

Nieuws

 

Wordt hier op de hoogte gehouden van de laatste RunningSmart nieuwtjes!

Interesse, of op zoek naar meer info? Vraag het aan één van onze coaches in jouw buurt!

Vind een coach  

Inschrijven voor najaarsactiviteiten (RS-Training en RS-Masterclass)!!

08.08.2013 11u46

 

We hebben het even uitgerekend, nog 5 weken is het aftellen tot de volgende RS-Training op de agenda staat. Op donderdag 3 oktober staan de deuren van het RunningSmart-Center te Lennik opnieuw voor je open! 

Een basisvorming over de inhoud en het gebruik van de online tool, niet alleen voor wie net is toegetreden tot het RunningSmart-Coaches’ netwerk, maar voor iedereen die interesse heeft in RunningSmart. De vorming wordt specifiek gegeven aan 2 doelgroepen. In de voormiddag verwelkomen we de RS-Physio’s (kinesitherapeuten, manueel therapeuten, osteopaten, sportartsen, chiropractors, …) en in de namiddag ontvangen we de RS-Trainers (personal coaches, atletiektrainers, sportbegeleiders, leerkrachten L.O., …).

Meer info of meteen inschrijven? Klik hier op de doelgroep waartoe jij behoort:

Physio   -   Trainer

 

Na het succes van onze eerste Masterclass “Functional Retraining Weak Links – Running Analysis”, zagen we ons genoodzaakt deze activiteit nog eens opnieuw te organiseren. Voor wie er de eerste keer niet bij kon zijn, grijp dan nu je kans want de inschrijvingen zijn beperkt! Donderdag 31 oktober schotelen we je met veel plezier een hele interessante vormingsdag voor, in het BLOSO-domein Netepark te Herentals.

Meer info of meteen inschrijven?

RS-Masterclass (31 oktober 2013)