Bestaande klant? Login

Nieuws

 

Wordt hier op de hoogte gehouden van de laatste RunningSmart nieuwtjes!

Interesse, of op zoek naar meer info? Vraag het aan één van onze coaches in jouw buurt!

Vind een coach  

RUNNING AND MORE, sportmedisch testcenter, joins the RS-Coaches network

14.09.2013 20u00

 

Rik Hoste, osteopaat en zaakvoerder van RUNNING AND MORE, het Brugse sportmedische testcenter, besliste nu ook om voor de blessurepreventietesten met de screeningstool van RunningSmart aan de slag te gaan.

In dit recent opgestarte centrum focust Rik zich op een sterk wetenschappelijke benadering van de sporter, met als basis de individuele, medische screening en follow-up.

RUNNING AND MORE richt zich tot de vrijetijds- en de competitiesporter, de individuele en de ploegsporter, uit alle sportdisciplines.

Het concept is zeer uniek in de screening en begeleiding van sporters dankzij de integratie van de osteopathische visie in de sportmedische diagnostiek.

Dankzij een jarenlange ervaring als osteopaat, het trainen en coachen van teams, en na een eigen sportieve carrière in het volleybal en momenteel in marathon en triatlon, is Rik Hoste zich zeer bewust van de nood aan gefundeerd advies voor een kwaliteitsvolle preventieve en curatieve begeleiding van iedereen die sportief bezig is.

De geboden diensten zijn: bewegingsanalyses, looptrainingsadvies, inspanningstesten, biotherapeutisch advies, sportvoedingsadvies (door Barbara Plovie, sportdiëtiste), en blessurepreventiescreening.

 

Gistelse Steenweg 552/2 8200 SINT-ANDRIES Brugge, België

http://www.runningandmore.be