Bestaande klant? Login

Nieuws

 

Wordt hier op de hoogte gehouden van de laatste RunningSmart nieuwtjes!

Interesse, of op zoek naar meer info? Vraag het aan één van onze coaches in jouw buurt!

Vind een coach  

SmartEducation is born!

19.01.2015 19u02

SmartEducation, let’s go for movement excellence!

Op donderdag 15 januari 2015 kreeg het RunningSmart-team er een nieuwe (grote) broer bij. SmartEducation, een navormingsinstituut voor kinesitherapeuten, was een logisch gevolg van de activiteiten die de laatste jaren werden ontplooid binnen RunningSmart. Gezien het succes die onze opleidingen kenden wilden we hier meer mee gaan doen.
Voortaan zullen alle opleidingen van RunningSmart worden aangeboden via deze nieuwe ambitieuze onderneming, én meteen ook erkende dienstverlener voor de KMO-portefeuille! Dat heeft als grote voordeel dat alle deelnemers aan de opleidingen de helft van het cursusgeld via deze subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid kunnen gaan betalen (dat is dus een korting van 50% op het inschrijvingsgeld!).

SmartEducation wil wil instaan voor een breed aanbod van kwalitatieve bijscholingscursussen voor kinesitherapeuten en een bijdrage wil leveren aan de kwaliteitspromotie binnen het domein van de Revalidatiewetenschappen en de Kinesitherapie. De opleidingen, georganiseerd op verschillende locaties in Vlaanderen, worden gedoceerd door nationale en internationale gerenommeerde sprekers binnen hun vakgebied. Ze hebben als gemeenschappelijk doel om “evidence based practise” naar de kinesitherapeuten (en dus ook naar hun patiënten) toe te brengen!

Speciaal voor deze lancering is er een promotie : schrijf je in voor een bijscholingscursus voor 30 januari en ontvang 15€ korting. Meer info.