Bestaande klant? Login

Nieuws

 

Wordt hier op de hoogte gehouden van de laatste RunningSmart nieuwtjes!

Interesse, of op zoek naar meer info? Vraag het aan één van onze coaches in jouw buurt!

Vind een coach  

RunningSmart gelanceerd!

07.05.2012 13u21

Vorige week werd RunningSmart gelanceerd! Na maanden zweten en zwoegen is het gelukt een innovatief, wetenschappelijk geïnspireerd product te ontwikkelen dat makkelijk toepasbaar binnen de persoonlijke werkomgeving van de coaches.

Korte omschrijving :


RunningSmart is een unieke online tool die in hoofdzaak ontwikkeld werd om de begeleiding van hardlopers (van topatleet tot recreant) in het kader van blessurepreventie en prestatieverbetering te ondersteunen.
Zo is het vanaf nu mogelijk om van hardlopers (en bij uitbreiding alle sporters waarbij lopen een onderdeel vormt  van de sportbeoefening) via een webapplicatie een biomechanisch profiel op te stellen door hen te onderwerpen aan een evidence based screeningsmodule, die eenvoudig opgesteld en makkelijk uitvoerbaar is.
Na de screening krijgt u niet alleen een rapport aangereikt, maar wordt er ook automatisch een advies geformuleerd in de vorm van een onmiddellijk beschikbaar oefenprogramma.

 

Vele voordelen voor de coach :

  • Dankzij de software die RunningSmart ontwikkelde, werden vele voordelen gecreëerd voor zijn gebruikers:

  • U verwerft extra competentie, met een eenvoudig en gebruiksvriendelijk hulpmiddel in uw professionele setting.

  • U profileert zich door het aanbieden van deze expertise, en spreekt hiermee een actieve en sportieve doelgroep aan.

  • U geniet van een belangrijke tijdsbesparing. Want een screening uitvoeren, het opmaken van een verslag en het uitwerken van een oefenschema is immers  een zeer arbeidsintensief proces. Met de online-tool wordt dit allemaal gedigitaliseerd en geautomatiseerd.

  • U krijgt een grote database van sportspecifieke oefeningen aangeboden.

  • U heeft daarenboven nog de vrijheid in het selecteren van de oefeningen van uw keuze.

  • U kan het opgestelde oefenprogramma meteen doormailen naar de sporter, en kan dit herhalen als er bij de opvolging oefeningen aangepast of toegevoegd worden.

  • U ontdekt vast zelf nog extra voordelen!

     

Overtuig jezelf!

Registreer je vandaag nog als Coach via onze website (www.runningsmart.be) en ontvang meteen een GRATIS demo versie van RunningSmart. Zo kan u zelf ontdekken hoe het allemaal precies in zijn werk gaat en de vele voordelen persoonlijk vaststellen.

RunningSmart voorziet ook GRATIS vormingen voor zijn geregistreerde Coaches. In de eerste plaats zullen deze vormingen gericht zijn op het optimale gebruik van de online tool, maar daarnaast zullen ook interessante lezingen en workshops georganiseerd worden.

 

Wij hopen met deze nieuwsbrief alvast uw interesse gewekt te hebben. U kan steeds terecht met al uw vragen omtrent RunningSmart op info@runningsmart.be

Met vriendelijke groeten,

 

Het RunningSmart – team

 

Running Smart, we see a better you!