Bestaande klant? Login

Nieuws

 

Wordt hier op de hoogte gehouden van de laatste RunningSmart nieuwtjes!

Interesse, of op zoek naar meer info? Vraag het aan één van onze coaches in jouw buurt!

Vind een coach  

Vorming RunningSmart-coaches

09.07.2012 22u36

Onze eerste vorming voor RunningSmart-coaches vindt plaats op donderdag 4 oktober (8.30-12.00) in het RunningSmart-center te Lennik. Iedereen welkom!

RunningSmart is intussen al een 2-tal maanden ‘live’. Velen onder jullie zijn reeds aan de slag gegaan en hebben de mogelijkheden en de voordelen van onze applicatie kunnen ontdekken.


Wij van onze kant zitten ook niet stil. We werken ijverig door aan de uitbouw van het RunningSmart-concept en de vervolmaking van onze online-tool. Momenteel steken we veel energie in de ontwikkeling van “RunningSmart 2.0”.
In deze nieuwe versie zijn er tal van aanpassingen en verbeteringen voorzien. Zo zal het onder andere mogelijk zijn om individueel aangepaste loopschema’s aan te bieden aan de runners, een anamnese en vragenlijst wordt in de tool geïntegreerd , de database van oefeningen wordt verder uitgebreid,...

Zoals beloofd bieden we ook gratis vorming aan voor onze coaches. Onze eerste vorming vindt plaats op donderdag 4 oktober (8.30-12.00) in het RunningSmart-center te Lennik. Iedereen welkom!
(Voor RunningSmart-coaches is deze vorming gratis, voor alle andere deelnemers bedraagt het inschrijvingsgeld 50€. Vooraf inschrijven verplicht: info@runningsmart.be of via de website).

Programma :
8.30 – 9.00 : aanmelding & koffie
9.00 – 10.30 :

  •     Intro : Waarom RunningSmart

  •     Waarom hebben we voor deze testen gekozen? Evidence based?

  •     Wat testen en waarom?

  •     Hoe testen afnemen?

  •     Valkuilen in testing

10.30 – 11.00 : koffiepauze

11.00 – 12.00 :

  •     Achtergrondinformatie mbt sportspecifieke stabilisatietraining

  •     Hoe RS integreren in de werkomgeving

  •     Oefeningen : bijzondere aandachtspunten

We zijn ook verheugd jullie promotiemateriaal te kunnen aanbieden. Iedere geregistreerde coach zal binnenkort een promotiepakket ontvangen bestaande uit flyers en affiches. Deze flyers en affiches kan u gebruiken om RunningSmart kenbaar te maken in uw omgeving (wachtzaal, loopclubs, artsen,...). Een voorsmaakje van onze flyer kan u hier alvast ontdekken. Het basispakket (5 affiches – 200 flyers) wordt u gratis aangeboden door RunningSmart! 


U kan steeds terecht met al uw vragen omtrent RunningSmart op info@runningsmart.be